Nassaustraat 32 2405 DZ
Alphen aan Den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 

Zwangerschapsyoga

voor balans en bewustzijn tijdens je zwangerschap

Unieke training in Ayurveda

Masterclass B, 1 april 2016

De groenste yogastudio in het groene hart

Wij bieden een breed scala aan yogalessen, workshops, massages en activiteiten aan en werken uitsluitend met gedreven en gepassioneerde professionals.

Lees meer

Zwangerschaps yoga

Zwangerschaps yoga

Voor iedere vrouw is een goede bevalling mogelijk. Bevallen is nooit helemaal pijnloos, maar je kunt met enige oefening wel op een relaxte manier je kindje ter wereld brengen.

Lees meer

Meditatie

In het westen wordt meditatie vaak gezien als een manier om te ontspannen en stress te verminderen. Maar meditatie is meer! Het is een van de krachtigste middelen om harmonie te creëren in onszelf en daardoor in onze omgeving.

Lees meer

Knutsel & Yoga voor kinderen

23 mei en 04 juli van 15:30 - 17:00 uur GRATIS try-out les Knutsel & Yoga voor kinderen van 3,5 - 7 jaar met Stephanie Vesseur.

Lees meer

Yoga voor iedereen

Wij bieden een ruime verscheidenheid aan yogalessen en workshops, zeven dagen per week, voor iedereen, van beginner tot de meer ervaren yogi. Van kinderyoga tot yoga voor ouderen.

Lees meer

Academie

De Academie is de nieuwe plek voor de huidige opleidingen binnen Flim’s Yoga Studio, namelijk de Yoga Teacher Training en de Meditatie-opleiding.