Doornenburg 70
2402KE Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

50 uurs pré Yoga Teacher Training

Welkom! 

Wil je een yoga opleiding gaan beginnen maar weet je nog niet of het echt wat voor je is? Of wil je je eigen yoga beoefening verdiepen? 

Dan is deze 50 uurs pré Yoga Teacher Training iets voor jou!

Deze training is speciaal ontworpen voor als je nieuwsgierig bent naar yoga, helemaal nieuw in yoga, of meer wilt leren over je yogabeoefening, dan is dit een goed begin. 

Zoals je weet, staat Yoga erom bekend dat het je sterk, gezond, energiek, vitaler maakt ,  stress en angst verlicht, en emoties in balans brengt. Yoga is vooral een systematische manier om kennis over jezelf te verkrijgen. "Gebruik de studie van de yogawetenschap zoals elke andere wetenschap van materiële aard en onthoud dat er geen mysterie of gevaar in zit" ~Vivekananda, 1896.

Deze training wordt gegeven door Flim Reydon, een senior yoga- en meditatie teacher, en geregistreerd internationale yogatherapeut (C-IAYT).

Dit programma kan je ook inspireren om verder te gaan om ​​yoga leraar te worden en wellicht later een yoga therapeut. Deelnemers die dit willen kunnen deelnemen aan onze vervolgprogramma(s).

Na succesvolle afronding van het trainingsprogramma heb je: 

Een beter begrip van de kunst, wetenschap en filosofie van Yoga en waardering hiervoor.

Beter begrip van je eigen well-being (gezond-Zijn), beter vermogen tot observeren: je eigen gedrag, in relatie tot andere mensen, je werk en in de samenleving in het algemeen. 

Een basis om je eigen yoga beoefening intenser te beleven en een goede voorbereiding voor de basisopleiding Yoga Teacher Training 200 uurs.

Naar Informatie en Inschrijving


NB
 Meer info nodig bel of  mail of telefonisch 0614303776.