Doornenburg 70
2402KE Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Over ons

" Open Field voor Yoga en Gezondheid verkent de ruimte in onszelf, de yoga van genezing en zelfrealisatie. Door de minder bekende paden van yoga te bestuderen en te ervaren, kunnen we onze fysieke, mentale, sociale en spirituele gezondheid vergroten."


We nemen je graag mee …. op zoek naar een beter begrip van yogaleringen die meer te maken hebben met subtiele energieën dan met materiële structuren.


Onze oprichter

Flim's kracht ligt in haar talent om mensen meer over zichzelf te leren via de yoga. In haar ervaring van 30 jaar yogalessen geven en vooral aan yoga teacher trainees is zij erachter gekomen hoeveel talenten er in ieder van ons verscholen liggen. Om die tot ontplooiing te brengen wil zij verdergaande inzichten en innerlijke werking langs de minder bewandelde yoga paden verkennen en onderwijzen. Lees meer

onze visie

Yoga beoefenaars en leraren opleiden en in staat stellen om de minder bewandelde yoga paden te gebruiken voor het bereiken van diepe persoonlijke groei en voldoening.

onze missie

Het aanbieden van teacher trainingen, workshops, retraites en yogatherapie waarin kennis en expressieve en ervaringsgerichte oefeningen zijn inbegrepen om elk van de paden van yoga te verkennen en manieren te vinden om de grondbeginselen van elk pad in praktijk te brengen. 

onze waarden

In ons Center Open Field  wijden we ons aan het creëren van een bewuste, compassievolle/ betrokken wereld door middel van ons onderwijsaanbod wat erop is gericht om mensen te helpen hun volledige potentieel te realiseren, terwijl ze leren om de principes van yoga op en van de mat toe te passen in hun dagelijks leven.

Flim was in het begin een rondtrekkende yogateacher haar enthousiasme over yoga te verbreiden en geïnteresseerden zoveel mogelijk aspecten van yoga beoefening te onderwijzen. Zij oriënteerde zich van meet af aan op de klassieke yoga en Yoga leringen.en wijsgerige geschriften en opende op een gegeven moment de eerste grote yoga studio in haar woonplaats om het groeiend aantal belangstellenden te kunnen ontvangen en begeleiden.

Flim’s Yoga Studio en later Center Open Field groeide uit tot een begrip, een yoga centrum, een levendige yogaschool waarin velen het yoga (licht) zagen en teachers werden opgeleid.

In de loop van haar 30 jarige yoga loopbaan zag ze hoe -wereldwijd- vooral de fysieke kant met bijbehorende yogastijlen furore maakte en de oosterse bronnen steeds minder werden gebruikt. In het kader van haar therapeutische toepassing van yoga bij kanker en burnout problemen groeide het idee om die kennis te integreren met hedendaagse ontdekkingen in de geneeskunde, psychologie en wetenschap op de manier van  Deepak Chopra…. East meets West. 

Teaching staff

In onze programm's werken we regelmatig samen met gastdocenten op verschillende vakgebieden.

Kalender

geplande evenementen

Media

"Santosha" begeleide meditatie 2014 (CD)

"Rouw is de prijs voor liefde", een documentaire van Peter Franken, 2014

Yoga Magazine april 2019 interview en demo yogales op YogaTV