Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Meditatie Ontspanning vinden en ervaren in jeZelf

Vanuit onze drukke, kwebbelende, repeterende mind, niet in contact met ons lijf en naar de altijd aandacht vragende buitenwereld verschuiven we de aandacht naar onze binnenwereld, daar waar ontspanning, rust en stilte te vinden is, waar je lijf voelbaar en aanwezig is.
(Er is wellicht nog geen ontspanning, is wel het streven)

We gaan een maand aan de slag met ontspanning vinden en ervaren in jeZelf.
Samen -in stilte- observeren en onderzoeken we de bewegingen van de mind.
Door langer in te zoomen op één thema wordt zichtbaar hoe je het gebruikt in je denkpatronen, je handelen, je overtuigingen en hoe je het thema ervaart en neerzet in jouw leven.
Het thema wordt daardoor een maand lang bewust op de voorgrond gezet. 
Dit verandert je blik, leidt tot inzichten, keuzes en spontaan handelen vanuit wie je bent, in zachtheid, helderheid en met liefde.
We sluiten de meditatie les af met een oefening 'liefdevol gewaarzijn', om fijne en liefdevolle gevoelens op te wekken, te ervaren en te integreren en mee naar huis te nemen,  ... en heerlijk mee in slaap te kunnen vallen.


Docent
:

Michael Heer:

"Meditatie brengt mij in mijn leven inzicht in mijn gedachten, gevoelens en handelen. Hierdoor schep en leef ik mijn authentieke waarheid, mijn innerlijke en uiterlijke wereld. Dit geeft mij vrijheid, lichtheid en blijheid. En Liefde naar mezelf en naar anderen, naar al dat is. Terugkijkend op al die jaren van meditatie resulteert in dat eigenlijk alles verandert en ik stapje voor stapje mag groeien en mee mag leren gaan met de stroom van het Leven."

 

Lessen


Aanbevolen producten