Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Moment voor jezelf, ontspanning en meditatie

Moment voor jezelf, ontspanning

Michael Heer verzorgt iedere woensdag van 20:30 - 21:45 uur een Moment voor Jezelf. 

Op deze avond gaan we uit ons hoofd. In een combinatie van lichte en zachte beweging, visualisatie, muziek en stilte even weg van de vol met impuls zijnde buitenwereld en naar binnen, in contact en verbinding met Jezelf. Elke week nemen we een thema in de aandacht.

De rust en ontspanning in Jezelf aanraken en in verblijven.


"We leven allemaal in een wereld die het ons moeilijk maakt in contact te blijven met ons zelf en ons welzijn. Vaker wel dan niet word je geleefd, er aan je getrokken, word je afgeleid en overprikkeld.  Terwijl je zo druk bezig bent om alles te doen, het allemaal te kunnen hebben, blij, voldoening en gelukkig te voelen, kun je gemakkelijk terecht komen in tijdgebrek, overwerkt en overbezorgd. Met als gevolg een gevoel van stress, spanning en onvrede, in plaats van gecentreerd in je zelf, in je kracht en op je gemak.

Doordat de focus, aandacht en actie naar buiten is gericht blijf je in deze staat verkeren en houd je dit in stand. Daarom is het zo belangrijk om je van tijd tot tijd terug te trekken in je zelf, je eigen ruimte, de schoonheid en liefde van je eigen ziel en geest en ruimte te scheppen voor inzicht, inspiratie, rust, jouw verlangen, jouw welzijn en je te vullen met liefde en kracht." ~Deepak Chopra

Docent Michael Heer

"De afgelopen jaren heb ik veel aandacht besteed aan wat er in mijn buitenwereld en mijn mind gebeurt, in de stilte verbleven, de beweging die van daaruit ontstaat en hoe dit ervaren wordt in mij en mijn levensinvulling. 

Ik neem je graag mee in een moment voor Jezelf, ontspanning, daar waar jouw ruimte is, je helemaal mag zijn wie je bent en even alles te laten zijn voor wat het is.”

 

Lessen


Aanbevolen producten