Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Restorative Yoga

Restorative Yoga

Stress is niet meer uit ons leven en onze maatschappij te denken. We staan dagelijks bloot aan een eindeloze stortvloed aan prikkels, informatie en (sociale) verplichtingen. Dat dit kan leiden tot overbelasting en op den duur tot uitputting is helaas een feit.

Wereldwijd zijn en worden allerlei verschillende technieken ontwikkeld om deze stress te verminderen en hanteerbaar te maken, om ons te helpen onszelf te helpen. Het blijkt echter dat deze technieken maar voor korte duur helpen of helemaal niet.

Yoga biedt, door gerichte aandacht te combineren met bewuste ademhaling tijdens de verschillende houdingen, verlichting in het lichaam en in het hoofd en is hierdoor een van de meest toegepaste en beproefde methoden om stress en spanning te verminderen. Het werkt, omdat je in rust komt en in evenwicht. Twee voorwaarden om adequaat met de stressoren om je heen te kunnen omgaan en er geen last van te ondervinden.

Deze les is voor alle leeftijden en ervaringsniveaus en in het bijzonder geschikt voor mensen met spanningsklachten, stress en burnout. Yogahoudingen worden afgewisseld met uitleg over stress, ademhalingsoefeningen en verschillende technieken die zelfstandig toegepast kunnen worden zodat je, ook buiten de les en de yogamat, jezelf kunt helpen te ontspannen en tot rust te komen.

Lessen


Aanbevolen producten