Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Well Woman Yoga

Bij deze serie van 6 lessen kan je gewoon instromen.

Vier lessen hebben inmiddels plaatsgevonden, de resterende lessen zijn op 22 augustus en 19 september van 20:15 tot 21:15 uur. 


Docent

De lessen worden gegeven door Karolien Rijksen, die haar kennis wil delen van de opleiding Well Woman Yoga, die zij thans volgt.


Thema

In het leven van de vrouw komen verschilllende stadia voor waarin het lichaam om extra aandacht vraagt. Dit kan zijn door je lichaam ontvankelijk te maken voor conceptie, herstel tussen de zwangerschappen in, de menstruatiecyclus en de fase voor, tijdens en na de menopauze.

De lessen zullen bestaan uit zachte yogaoefeningen met minimale belasting, pranayama (ademtechnieken), diepe ontspannigen en ondersteundende houdingen, bekkenbodemoefeningen, meditatie.


Voor wie?

Well Woman Yoga is voor vrouwen van alle leeftijden, onafhankelijk van je lichamelijke conditie.


Betaal info

Omdat het om een studie project gaat, kan je meedoen met je geldende abonnement of lessenkaart, of anders met het aanbevolen produkt "proefles".

 

 

Prijzen
Prijzen
Prijzen
de Vrouw en de Godin SARASWATI deel 3
de Vrouw en de Godin in ons (hele serie)
Prijzen
de Vrouw en de Godin PARVATI deel 4
Prijzen
YTTI 200 - september 2019 | Vroegboekprijs
YTTI 200 - september 2019 | Reguliere prijs
YTTI 200 - september 2019 | Betaal in 6 termijnen
Prijzen
Unlock your Energy early bird twin room
Unlock your Energy regular twin room
Unlock your Energy - early bird private room and bath
Unlock your Energy - private room & bath
Prijzen
de Vrouw en de Godin in ons (hele serie)
de Vrouw en de Godin KALI deel 5
Prijzen
de Vrouw en de Godin in ons (hele serie)
de Vrouw en de Godin SITA deel 6

Onze eigen yoga studio


tijdelijk Castellumstraat 31,
2405 CBAlphen aan den Rijn
Nederland


Center Open Field is een centrum waar yoga, workshops, opleidingen en gezondheids behandelingen worden gegeven, een penthouse vlakbij het stadshart, meer dan een yogastudio, meer dan een gezondheidscentrum. Een centrum om ruimte te geven aan wie je werkelijk bent, in je leven, je werk en je relaties. Je bent van harte welkom in onze studio.


In ons Center Open Field kan je behalve de reguliere lessen ook workshops, lezingen en trainingen volgen. We hebben een 50, 200 en +350 uurs yoga teacher training en een verdieping in specialisaties, zoals Ayurveda door middel van modules. Het is mogelijk om na het volgen van de 200 uurs Yoga Teacher Training van stagiair naar yogadocent binnen ons yoga centrum door te groeien.


Er is een grote variatie in yogastijlen, van fysiek uitdagende yoga – Astangha Vinyasa Yoga tot de ontspannende yoga zoals Yin Yoga, Herstellende of Restorative yoga en Yoga Nidra en niet te vergeten Zwangerschapsyoga ter voorbereiding op de bevalling. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Van jong (kinderyoga) tot ouderen, 60-plussers zijn bij ons “jong”.


Nadrukkelijk hebben we een visie op gezond zijn en bieden lessen en behandelingen hierover aan zoals Ayurveda, ayurvedische massage, ademtherapie, energiewerk en yoga-psychologische consulten zie meer HEALTH.