Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Workshop Isha Yoga

Nieuw

Unieke gelegenheid om kennis te maken met de workshop Isha Yoga die Raah Otto opnieuw komt geven in onze studio. Zij is een independant teacher van de Isha Foundation. Deze is opgericht door Sadhguru Jaggi Vasudev, yogameester en visionair van onze tijd. De stichting biedt wereldwijd yoga programma's aan onder de naam Isha Yoga enj heeft meer dan 5 miljoen vrijwilligers over de hele wereld. De stichting werkt samen met internationale organisaties zoals de Economische en Sociale Raad van de Verenigde Naties. 


Wat is Isha Yoga?

Bij Isha Yoga wordt yoga in zijn volledige diepte en omvang geleerd en op ervaringsniveau gecommuniceerd. De programma’s bieden methoden om onze levenswijze te transformeren in heelheid en vitaliteit. Zij tonen aan dat het spirituele leven de wereldse, sociale en familieverantwoordelijkheden niet ontkent, maar juist gebruikt als voertuigen voor persoonlijke groei en zelfrealisatie. De programma's omvatten eenvoudige houdingen, meditatie en krachtige manieren om je energieën te transformeren. Er is geen fysieke behendigheid of enige voorkennis of yoga ervaring nodig.

De oude yogische discipline is veel meer dan een fitness methode voor lichamelijke gezondheid of een psychologisch instrument om vrede en geluk te bereiken. Wellness van lichaam en geest, die vaak wordt aangemerkt als het voornaamste voordeel van de moderne yoga-oefening, is slechts een bijproduct van een volledig gebalanceerd en levend wezen. Het sanskritwoord "yoga" komt uit woord "yuj" wat betekent "verenigen". Daarom is yoga de eenwording van het individu met hele bestaan.

 
De workshop

Raah presenteert in deze workshop: Yoga Namaskar en Upa Yoga, Nadi Shuddi en Bhakti Sadhana. 


Yoga Namaskar
is een yoga practice die gericht is op het versterken van je  wervelkolom. Je ruggengraat bepaalt welke richting je gaat.


Nadi Shuddi
(om- en om neusgat ademhaling) is een van de meest effectieve ademhalingsoefeningen in yoga. Het verbetert de immuniteit, kalmeert  je geest en lichaam, het helpt je om geestelijke helderheid en focus te bereiken.


Bhakti Sadhana
of Yoga of Devotion is een krachtig proces om  toewijding een levende betekenis te geven in je  dagelijks leven, wat een gevoel van vertrouwen en liefde in je teweegbrengt, die de weg tot echt altruïsme en nederigheid openbaart: essentiële kwaliteiten in de wereld van vandaag.

Wake up to Wisdom by Sadhguru: Mystic Quote (06/10/2017): "Devotion is when you hold the wellbeing of others above your own."


De workshop wordt in het Engels gegeven, maar Raah spreekt en verstaat ook Nederlands.

Om deel te nemen is geen speciale vaardigheid in yoga vereist. 


Meld je aan via de website van Center Open Field

 

Locatie: Center Open Field, Wilhelminalaan 18 b te Alphen aan den Rijn

Docent: Raah Otto, Certified Hatha Yoga Teacher at Classical Hatha yoga "Linga". Studied at Isha school of Hatha Yoga. Zij studeerde daarvoor aan de Plekhanov Russian University of Economics.

Datum: 1 september 2017

Tijd: 19:30 - 21:30 uur.

Kosten: € 20,00 

Lessen


Aanbevolen producten