Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Yoga ABC lessen voor beginners

Zoek je een stevige basis om langer, gezonder te leven, en gewoon meer van het leven te genieten? Begin vandaag een gezonde yoga gewoonte met onze Yoga ABC lessen voor 55 Plussers! Van pijnbeheersing en meer soepelheid tot meer rust en een beter zelfbeeld kan je met yoga je leven ten goede veranderen. Je leert de basis van asana's -de oefeningen, ademhaling en meditatie, en krijgt de mogelijkheid om verschillende stijlen van yoga te verkennen.


Wanneer

De lessen zijn op dinsdag middag van 13:30 - 14:30 uur.


Yoga ABC voor echte beginners

Deze les is ideaal voor mensen voor wie de beoefening van yoga helemaal nieuw is, ongeacht de leeftijd. Je wil wel gaan bewegen, maar niet in een sportschool, je hebt wel van yoga gehoord maar je denkt dat je daar niet lenig genoeg voor bent of misschien al te oud om nog te beginnen.

Yoga is voor alle leeftijden, voor alle mensen, jong en oud. Je hoeft er niet slank voor te zijn want ook meer gezette mensen kunnen heel makkelijk yoga doen. Je hoeft er niet lenig voor te zijn, want in de les worden ook stoelen gebruikt voor degenen die daar behoefte aan hebben.


Wat brengt het je?

Hernieuwde vitaliteit, verjonging van je weefsels, je lichaam komt vanzelf meer in balans, bijvoorbeeld verliezen cursisten vanzelf gewicht alleen al door regelmatig yoga te beoefenen. Maar vooral:als je serieus met yoga aan de slag gaat, gaat je leven veranderen. Je ziet nieuwe mogelijkheden, je krijgt weer zin in dingen, je ervaart ook rust en acceptatie van jezelf, kortom: het is de beste verjongingskuur die er bestaat!

Wat zegt een cursiste?

Het was een hele fijne en ontroerende les, ik “kwam thuis in die les”, dat kwam omdat er rust was en tijd en dat was precies wat ik nodig had. Daardoor kon ik dieper in mezelf zakken. Er waren rustige bewegingen, soms niet meer dan ademhalen.
Maitrie hield contact met waar ik was en ze vroeg me van te voren waar ik last van had voor we gingen liggen (de eerste oefening). Ze vertelde aan het begin van de les ook eerst iets over zichzelf, wat me vertrouwen gaf. Ze gaf ondersteunende aanwijzingen terwijl ik lag. Ik kon kwijt wat ik voelde en dat was heerlijk. Deze les was een ont-moeting. Ik moest helemaal niets, en er gebeurde van alles!

Lessen


Aanbevolen producten