Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Yoga verdieping 25 uurs op Kreta

Filosofie van Yoga en de Grieken op Kreta

Programma

09 mei 2019 (aankomst en kennismaking), afsluiting en vertrek op 17 mei 2019

Het lesprogramma en de bezichtiging van de bijzondere en mooie plekken van Kreta zijn in elkaar vervlochten. een van onze cursisten, die met haar gezin 3 maanden op Kreta heeft gewoond, heeft de onderwerpen van de 7 Spirituele Wetten van Yoga afgestemd op de plaatsen die we gaan bezoeken.

Iedere dag begint met een yoga sessie en al naar gelang de plek die we bezoeken kunnen we daar ook yoga doen en/of mediteren. Elke dag wordt gezamenlijk afgesloten met een meditatie en evaluatie van de wet van die dag.

Aankomst gasten op donderdag 9 en/of vrijdag 10 mei. Op donderdag en vrijdag zijn we de omgeving aan het verkennen. Kamers indelen, huishoudelijke activiteiten verdelen e.d. We koken zelf en krijgen ook nog een kookcursus Grieks eten aangeboden.

Op vrijdag middag en avond zal ik jullie introduceren in de 7 Spirituele Wetten van Yoga van Deepak Chopra en in enkele zeer bekende Griekse wijsgeren, zoals o.a. Pythagoras, die iedere ochtend met zijn leerlingen de zonnegroet deed.

Er zijn  2 yoga sessies per dag in totaal 25 uur Yoga en Filosofie. Er is voldoende tijd om te relaxen, te zonnen en te zwemmen.

Voor wie?

Deze retraite/training is voor iedereen die zich in yoga  en de filosofie van oost en west wil verdiepen en zijn/haar yoga-practice naar een hoger niveau wil tillen. Het is een combinatie van filosofie, geschiedenis en Yoga, niet alleen van de oosterse maar ook van de westerse wijsgeren die nog steeds invloed hebben op ons leven.

Inschrijven, de reis is exclusief de vliegreis naar Istro/Kreta. Boek je vliegreis zo spoedig mogelijk, dat is voordeliger.

Boek nu €695 

 

Reisverzekering

Zorg zelf voor je reisverzekering voor je hele reis naar Kreta.

Maria Roukounaki


Kalo Chorio, Istro
Istro
Kreta


Locatie: Kalo Chorio/istro ongeveer 75 km ten oosten van het vliegveld Heraklion.


Accommodatie: Appartments Maria in Kalo Chorio/Istro. Eigenaresse: Maria Roukounaki

Maria is een goede vriendin van onze mede cursist en reisbegeleidster Ilona Mulder.

3 twee tot vier persoons appartementen op de begane grond met terras en eigen keukentje, badkamer, douche en eigen toilet.

We kunnen op het terras yoga doen en ook gezamenlijk eten.

Voor de maaltijden moeten we zelf zorgen. Met hulp van Maria en Ilona kunnen we verse produkten kopen in de buurt of op de markt.

De app Trip Advisor heeft hele goede recencies van haar accommodatie ( kijk op apts Maria Kalo Chorio-istro)