Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Zwangerschapsyoga

Voor iedere vrouw is een goede bevalling mogelijk. Bevallen is nooit helemaal pijnloos, maar je kunt met enige oefening wel op een relaxte manier je kindje ter wereld brengen.

Zwangerschapsyoga helpt je te stretchen en je kracht te behouden terwijl je lichaam verandert gedurende de verschillende stadia van de zwangerschap.  Je leert je adem op een juiste manier te gebruiken om je door de weeën en de bevalling heen te helpen en je voor te bereiden op het moederschap! Er zijn per week twee les momenten op dinsdag en zaterdag en desgewenst kun je een les inhalen op een andere dag.

 

Wanneer beginnen? 

De zwangerschapsYoga cursus is een doorlopende cursus tot het moment van de bevalling. Je kan het beste beginnen zo tussen de 13e en 20ste week van de zwangerschaps. En liefst niet later dan de 27ste week. Als je het hele programma volgt, kan je op een rustige, ontspannen manier zonder angsten je bevalling " doen" .


Wanneer zijn de lessen?

Iedere zaterdagochtend een les van 10:00 tot 11:15 uur. 


Groepsgrootte

De zwangerschapsyoga wordt gegeven in kleine groepen, waardoor de docente voldoende persoonlijke aandacht kan geven aan iedere cursist afzonderlijk. Denk aan een groep van maximaal 12 zwangeren.

 

Partnerlessen

Het is niet alleen de moeder die zich gaat voorbereiden voor het ouderschap, maar ook de partner.  In principe wordt er tijdens de cursus een partnerles georganiseerd. De datum wordt nader vastgesteld in overleg met de cursisten. De partner doet gratis mee.

 

Moet je er lenig voor zijn?

De enige voorwaarde om mee te doen met zwangerschapsyoga is dat je zwanger bent!

 

Medische indicaties

Twijfel je of je geschikt bent om aan de cursus deel te nemen wegens b.v. bekken-instabiliteit of iets dergelijks, neem dan eerst contact op met je huisarts of verloskundige.

Lessen


Aanbevolen producten