Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Over ons

Flim is de oprichter van Center Open Field voor Yoga en Gezondheid, waar verschillende disciplines uit de reguliere en complementaire geneeskunde geïntegreerd worden met yoga. Een plek waar "Ancient Science meets moderne geneeskunde" voor yogalessen en Yoga Teacher Trainingen. Ze vond de inspiratie in haar ervaringen met yoga en hoe het haar hielp beter om te gaan met (de gevolgen van) ziekte en dood in haar omgeving.

Yoga leerde haar dat de mens een veld is van oneindige mogelijkheden, een open veld, dat je de ruimte biedt voor het realiseren van je eigen leven, je dharma. Gezond en Wel.

Center Open Field is de plek waar we dit willen bereiken. Met het geven van yogalessen in groepsverband en individueel, het opleiden van yoga docenten, en het behandelen van (chronische) aandoeningen met yogatherapie, Ayurveda en moderne geneeskunde. Een professioneel ingerichte ruimte voor Yoga en Health, meer dan een yogastudio, meer dan een gezondheidscentrum. Where Ancient Science meets Modern Medicine.

Niettegenstaande de 'hypes' in yoga, wil ze bij de klassieke wortels blijven, de bron van kennis. Dus in essentie de mechanica van Leven, de innerlijke werking.

Flim studeerde later in het leven yoga en is nog steeds aan het leren als een beginner. Dat is de schoonheid van deze zeer oude en verstandige yoga-wetenschap, die ons werd gegeven door de oude Rishi's of zieners meer dan 4000 jaar geleden!