Doornenburg 70
2402KE Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

iRest yoga nidra meditatie - privé sessie

Speciale zomeraanbieding voor degenen die de iRest groepsmeditatie hebben gevolgd: € 55, 

(geldig van 31 juli t/m 31 augustus '21)

De beste dingen in het leven zijn voor wie zichzelf leert kennen.


Deze vorm is meer geschikt voor een speciaal onderwerp of kwestie waar je mee zit.

Als je liever niet in groepsverband deelneemt aan de iRest Yoga Nidra meditaties, kun je een afspraak maken met FlimDevi voor een individuele sessie in een rustige, sfeervolle behandelkamer in de studio Yoga Treasure, of bij jou thuis.

Bij deze een-op-een sessies zit je meestal op een stoel. Je kan je ogen open houden of gesloten, net wat jij wilt. 

De meditatie duurt meestal 35 à 45 minuten, met uitloop tot omstreeks een uur. Als een onderwerp meer aandacht vraagt, is het aan te bevelen om een vervolgsessie af te spreken. Bij de individuele sessie kan je, als je dat wilt, de sessie laten opnemen en thuisgestuurd krijgen via de mobiele telefoon.

Bij deze sessies, die op jouw persoonlijke situaties zijn gericht, is het niet noodzakelijk om alle 8 sessies volgens de cursus opzet te volgen. 

iRest voor een betere nachtrust

iRest is een bewezen effectieve remedie voor slaapproblemen. Wij raden u aan de onderstaande meditaties uit te proberen als je moeite hebt om in slaap te vallen of te blijven slapen. 

iRest voor rust en welzijn

iRest geleide meditaties zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt wanneer het leven zwaar wordt of tegenzit. Voel je vrij om de onderstaande iRest-meditaties uit te proberen om een plek aan te boren die rustig is, zelfs als het leven dat niet is.

 

Kosten voor een individuele sessie bedragen € 75, te betalen per pin of tikkie.

Afspraak maken

Bel 06-14303776 of stuur een mail

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Persoonlijke begeleiding en therapie

Persoonlijke begeleiding en therapie bij Center Open Field yoga & health biedt een ruimte om je emotionele welzijn te verkennen en je te ondersteunen bij het leggen van de basis voor een gezonde en duurzame levensstijl. 

Onze Yoga therapie is gebaseerd op yoga in de ruimste zin, met aandacht voor jouw behoeften. Ons doel is om je te helpen een groter gevoel van zelfbewustzijn te ontwikkelen en je te ondersteunen bij het maken van werkbare, positieve veranderingen in je leven; je werk, emotioneel, persoonlijk en op relationeel vlak.

Daartoe gebruiken we verschillende methoden uit de klassieke yoga, speciale meditaties en iREST meditatie, individueel en ook groepsgewijs. Deze Integrale Herstellende, of iREST Yoga Nidra Meditatie, is een moderne wereldse aanpassing aan de klassieke meditatieve praktijk van Yoga Nidra. Het is een vorm van zelfonderzoek die aantoonbaar effectief is bij de reducering van klachten bij PTSS, depressie, angst en slapeloosheid, chronische pijn en medicijnverslaving; terwijl gezondheid, veerkracht en welzijn toenemen. 

Voor meer informatie: mail 

DISCLAIMER

Use of this Web site constitutes acceptance of our Privacy PolicyHealth information is written and reviewed by Center Open Field yoga & health team. The health content on this site is intended as a sharing of knowledge & information, and not to replace a relationship with a qualified health care professional. Always seek the advice of a Doctor or other Health Care Profession regarding any question you have about your health conditions, diagnosis, and treatments.