Doornenburg 70
2402KE Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

iRest yoga nidra meditatie - privé sessie

Speciale zomeraanbieding voor degenen die de iRest groepsmeditatie hebben gevolgd: € 55, 

(geldig van 31 juli t/m 31 augustus '21)

De beste dingen in het leven zijn voor wie zichzelf leert kennen.


Deze vorm is meer geschikt voor een speciaal onderwerp of kwestie waar je mee zit.

Als je liever niet in groepsverband deelneemt aan de iRest Yoga Nidra meditaties, kun je een afspraak maken met FlimDevi voor een individuele sessie via Zoom of life bij Flim thuis.

Bij deze een-op-een sessies zit je meestal op een stoel. Je kan je ogen open houden of gesloten, net wat jij wilt. 

De meditatie duurt  ongeveer 45 minuten, met uitloop tot omstreeks een uur. Als een onderwerp meer aandacht vraagt, is het aan te bevelen om een vervolgsessie af te spreken. Bij de individuele sessie kan je, als je dat wilt, de sessie laten opnemen en thuisgestuurd krijgen via de mobiele telefoon.

Bij deze sessies, die op jouw persoonlijke situaties zijn gericht, is het niet noodzakelijk om alle 8 sessies volgens de cursus opzet te volgen. 

iRest voor een betere nachtrust

iRest is een bewezen effectieve remedie voor slaapproblemen. Wij raden u aan de onderstaande meditaties uit te proberen als je moeite hebt om in slaap te vallen of te blijven slapen. 

iRest voor rust en welzijn

iRest geleide meditaties zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt wanneer het leven zwaar wordt of tegenzit. Voel je vrij om de onderstaande iRest-meditaties uit te proberen om een plek aan te boren die rustig is, zelfs als het leven dat niet is.

 

Kosten voor een individuele sessie bedragen € 75, te betalen per pin of tikkie.

Afspraak maken

Bel 06-14303776 of stuur een mail

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Reactie van een - op - een sessie met een cursiste:

Door de  vragen die Flim stelde en de aanwijzingen die zij gaf, zag, voelde en observeerde ik bewust bij mezelf wat er gebeurde in mij en kon ik er woorden aan geven. Ze ging steeds even terug en herhaalde wat ik zei en aangaf. Heel verhelderend was dat en bewustwording gaf dat. Ze bleef rustig doorvragen en herhalen.

Ik kwam daardoor echt in het hier en nu en waarom ik me nu zo voel gedraag. Ze bleef het verleden en de gevoelens van vroeger en nu naast elkaar brengen.Steeds de vraag: Wat voel je en wat gebeurt er nu? Dat was heel goed. Dat is nu juist wat ik alleen niet kan. Flim begeleidt heel goed. 

En doordat ik het zelf hardop zeg in de meditatie, werkt het beter makend en bevrijdend. Ik begrijp het nu.

De hele sessie is opgenomen.  Ik heb het al een paar keer terug geluisterd en weer doorvoeld. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb bij Center Open Field. Het is zo goed,  zo heilzaam, zo beter makend deze meditatie. De docente doet het heel goed, rustig en zonder oordeel of mening. Je voelt je helemaal vrij  om te voelen, te zeggen en te doen wat zich voordoet. Ik laat nu beter en als vanzelf meer los.

Voor meer informatie: mail 

DISCLAIMER

Use of this Web site constitutes acceptance of our Privacy PolicyHealth information is written and reviewed by Center Open Field yoga & health team. The health content on this site is intended as a sharing of knowledge & information, and not to replace a relationship with a qualified health care professional. Always seek the advice of a Doctor or other Health Care Profession regarding any question you have about your health conditions, diagnosis, and treatments.