Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Over onze retreats

Er liggen nog zoveel schatten in de oude wijsheidstradities van meditatie en yoga die we niet of nauwelijks ontdekt hebben. We noemen dat Yoga Paths less travelled,  … de minst bewandelde wegen. De retraites die wij creëren zijn om die paden nader te onderzoeken, te onderwijzen, te inspireren en transformeren. Zodat je lichter en meer verbonden met jezelf naar huis gaat. 

Wat is een retraite?

Retraite betekent terugtrekken. Het is goed om ons af en toe terug te trekken uit de dagelijkse beslommeringen, …  om beter vat te kunnen krijgen op de issues in ons leven. Een ‘onderdompeling’ die je leven een boost kan geven. Niet alleen om ‘er even uit te zijn’ maar juist om ergens bij te komen. Namelijk bij jezelf, wie we ten diepste zijn. Even uit je comfortzone, want juist daarbuiten gebeurt het! 


Voor wie?

Onze retraites zijn voor zowel teachers, a.s. teachers als belangstellenden.

Voor teachers als uitbreiding voor hun 200 uurs algemene basisopleiding, voor a.s. teachers als voorbereiding op hun Yoga Teacher Training. En voor belangstellenden een gelegenheid om de duizenden jaren oude levenswetenschap van yoga te leren kennen en ervaren.

Hoe lang we ook yoga en/of meditatie beoefenen, we blijven “voeding” nodig hebben, in de vorm van bestudering van de Yoga Filosofie, het opfrissen van je meditatie praktijk, bestudering van Ayurveda - de leer der Zelfgenezing en nog zoveel meer.  Wat telt is de bereidheid om alles wat zich in onszelf blijft openbaren met zachtmoedigheid te ontmoeten. 


Eerstkomende retraite

Onze eerstkomende retraite UNLOCK YOUR ENERGY met Flim en Susan is in Spanje in de week van 21 - 27 september. Ontdek Ayurveda voor je dagelijks leven en ontspan in de landelijke omgeving van Tarragona, doe je yoga bij het zwembad en slaap in een echte Yurt!


Ervaringen

De ervaringen van een deelneemster aan de retraite begin mei 2019 East meets West in Kreta:

de dag beginnen met meditatie en yoga was heerlijk. De 7 spirituele wetten waar we de dag mee begonnen maar die je gedurende de dag ook nog meenam vond ik fijn om mee te werken en door me heen te laten gaan. Maar ook de Griekse filosofen vond ik boeiend om over te leren. De excursies vond ik allemaal super leuk en fijn. En ook met invulling ervan door de de groep te beleven en te delen was erg leerzaam. Ik heb door de kennis en liefde voor Kreta van een van de begeleidsters echt prachtige plekken van Kreta gezien. Wat ik meegenomen heb naar huis? Warme herinneringen, maar ook de waarde van yoga en het mediteren in het dagelijkse leven. Ik heb ga de oefeningen weer iedere dag doen.