Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Over One-on-One

Persoonlijke begeleiding en therapie

 

Persoonlijke begeleiding en therapie bij Center Open Field yoga & health biedt een ruimte om je emotionele welzijn te verkennen en je te ondersteunen bij het leggen van de basis voor een gezonde en duurzame levensstijl. 

Onze benadering van de therapie is gebaseerd op yoga in de ruimste zin, met aandacht voor jouw behoeften. Ons doel is om je te helpen een groter gevoel van zelfbewustzijn te ontwikkelen en je te ondersteunen bij het maken van werkbare, positieve veranderingen in je leven, om je vermogen te ontwikkelen je emotionele, persoonlijke en relationele problemen op te lossen. Door speciale yoga therapeutische yoga oefeningen en sessies iREST meditatie.

Deze Integrale Herstellende, of iRest Yoga Nidra Meditatie, is een moderne wereldse aanpassing aan de klassieke meditatieve praktijk van Yoga Nidra. Het is een vorm van zelfonderzoek dat aantoont dat deze methode effectief PTSS, depressie, angst en slapeloosheid, chronische pijn en medicijnverslaving vermindert; terwijl gezondheid, veerkracht en welzijn toenemen. 

De methode biedt ons richtlijnen om verder te gaan dan onze overtuigingen en conditioneringen. Het stelt ons in staat om ons los te maken van onze beperkende patronen en een tevreden leven te leiden, vrij van conflicten, angsten, bezorgdheden, ontevredenheid en lijden.

Bovendien kunnen we door middel van deze meditatietechniek de mysteries van het leven ontrafelen, en vragen beantwoorden zoals: "Wie ben ik?', 'Waarom ben ik hier op aarde', 'Wat is de zin van dit alles?'. In zijn uiteindelijke vorm wordt het geheim van verlichting onthult, zodat we onze Essentiële Natuur kunnen herkennen als ongeconditioneerd zuiver Bewustzijn. En het goede nieuws is… het is toepasbaar in alle facetten van je dagelijks leven. Of zoals de middeleeuwse mystica Teresa van Avila zei: "God kan je ook vinden tussen de potten en de pannen”.

DISCLAIMER

Use of this Web site constitutes acceptance of our Privacy PolicyHealth information is written and reviewed by Center Open Field yoga & health team. The health content on this site is intended as a sharing of knowledge & information, and not to replace a relationship with a qualified health care professional. Always seek the advice of a Doctor or other Health Care Profession regarding any question you have about your health conditions, diagnosis, and treatments.