Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Over onze Yoga Events

 


Yoga is niet alleen oefenen op je matje. Yoga betekent leven in verbondenheid met de rest van de schepping. In onze yoga events verkennen we specifieke onderwerpen die daar mee te maken hebben, om kennis over te dragen, bepaalde problemen op te lossen of om iets nieuws te creëren.

Events zijn bijeenkomsten van een of een paar uur tot een of meer dagdelen, waarin we tegelijkertijd met theorie en praktijk bezig zijn. Als deelnemer wordt je natuurlijk hierbij actief betrokken. 

Vaak smaakt het naar meer en willen de deelnemers verder gaan in vervolgsessies of workshops on-line. 

Bij Yoga, kunnen er bij onszelf veranderingen optreden die leiden tot transformatie. Groepsdynamiek, persoonlijke inbreng en feedback spelen daarbij een belangrijke rol. Voor zover nodig of gewenst, kunnen deze workshops ook online gegeven worden.

De dynamiek en de kwaliteit van het lesgeven blijft ook in de online versie gehandhaaft.

Actuele events:

Nieuw 

Slow Yoga, bestaat uit een serie van 12 lessen van 3x per maand. Deze serie is een antwoord op een lange zoektocht naar het ontbrekende element bij onze beoefening van yoga asanas, namelijk de kunst van het luisteren en voelen, waarin alle aspecten van het energielichaam aan bod komen.

De eerste sessie was op 9 september 13:30 - 14:30 uur. De derde sessie is op 30 september waar je makkelijk kunt instromen, we zien je graag in de studio.

Anders dan je misschien gewend bent, ligt het accent bij de uitvoering van houdingen niet op de spieren, de alignment, het bindweefsel en de adem, maar op het ontplooien in de ruimte, fysiek en geestelijk en vooral het opgeven van onze weerstanden! Je moet het ervaren!

Het leert je de strijd en de weerstand op te heffen die we ervaren in bijna alles wat we doen en denken, zolang er tegenstellingen zijn. Door de beoefening van deze Slow Yoga ben je beter bestand tegen stress en chronische ziekten. Het is voor alle leeftijdsgroepen en je kan je direct aansluiten, zelfs zonder enige yoga ervaring.

 

iRest Gedurende de crisitijd van Corona blijkt de Integratieve Restauratie of iRest® Yoga Nidra Meditatie een hedendaagse aanpassing van de klassieke meditatie praktijk van Yoga Nidra ontwikkeld door Dr. Richard Miller, yogi en klinisch psycholoog, voor velen een bron om hun pijn en lijden op te lossen en diepe genezing en vrede te ervaren. Het is een vorm van zelfonderzoek waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het effectief de nadelige gevolgen van PTSS, depressie, angst, slapeloosheid, chronische pijn en afhankelijkheid van chemische middelen kan verminderen. Terwijl gezondheid, veerkracht en welbevinden juist toenemen.