Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Over onze Teacher Trainingen

"de grootste mogelijkheden van ons wezen liggen opgeslagen in de natuurlijke wijsheid van ons lichaam"

Er is niets wat geen yoga is. Yoga betekent eenheid. Alles is inclusief. Er is maar één energie. Yoga is geen religie of geloof, of verhaal, het is realiteit; “Yoga must be known through yoga. Yoga grows thru Yoga.” Daarom zijn boeken zonder begeleide ervaring niet genoeg. Daarom is er in de wereld  behoefte aan goede yoga teachers.

Wij bieden Teacher Trainingen van 25, 50, 200 en +350 uur in een kleinschalige, hoogwaardige leeromgeving waarin studenten in kleine groepen onderwijs krijgen. Yoga, Ayurveda, Meditatie, Filosofie, Anatomie en Fysiologie zijn zelfstandige kennis- en oefengebieden die gecombineerd en deels afzonderlijk worden aangeboden.

Alom is bekend dat dagelijkse beoefening van yoga je meer energie geeft en je gevoel van tevredenheid en geluk verhoogt. Sport is goed voor je lichaam en geest. Yoga transformeert je lichaam en geest.

Yoga betekende al holistische aandacht voor body, mind en spirit lang voor daar woorden voor bestonden. Binnen de westerse wetenschappelijk medische professie begint nu pas, vanuit een ander gezichtspunt, duidelijke aandacht voor de mens als geheel te ontstaan, in het bijzonder de verbinding tussen hersenen, immuunsysteem, emoties en ziekte. Mind, body en spirit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Doel

Onze Yoga Teacher Trainingen onderscheiden zich door klassieke yoga weer in zijn zuivere vorm terug te brengen en leraren te trainen die deze krachtige ervaringswetenschap kunnen overdragen.

Het zijn breed georiënteerde, integrale opleidingen met verschillende yoga-stijlen en filosofische benaderingen. In deze tijd met toegang tot een immens grote internetbibliotheek, is het goed om behalve meer te weten van de verschillende stijlen, deze ook aan den lijve te ervaren. Dat geldt zowel voor aspirant teachers als voor mensen die kiezen voor hun eigen groei en ontwikkeling. Deze opleidingen bieden een solide basis om yoga te leren, te onderwijzen en de eigen persoonlijke beoefening te verdiepen. Cruciaal is dat je je sadhana – het leerling zijn - met passie en betekenisvol doet.


Met onze Yoga Teacher Training leer je allereerst jezelf kennen. De basis van yoga is de filosofie, en vervolgens de fysieke oefeningen. Wij gaan ook in die volgorde te werk.

Onze opleidingen