Doornenburg 70
2402KE Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

over iRest yoga nidra meditatie

Over iRest yoga nidra meditatie

iRest - integrated Restauration - is een meditatiepraktijk gebaseerd op de oude traditie van Yoga Nidra en aangepast aan de omstandigheden van het moderne leven. Wanneer je iRest regelmatig beoefent, stelt het je in staat om elk moment van je leven rustig en met zelfvertrouwen tegemoet te treden, ongeacht hoe moeilijk of zwaar je situatie ook is.

iRest is eenvoudig te leren en gemakkelijk te oefenen. Het kan door iedereen worden beoefend, ongeacht zijn of haar fysieke vermogen of ervaring met meditatie. Eenmaal geleerd, wordt iRest een hulpmiddel voor het leven.

iRest geleide meditaties zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt als het leven veeleisend of zwaar wordt. Door de iRest meditaties toe te passen komt er rust en  duidelijkheid in je leven en raak je niet zo gauw verstrikt in lastige situaties.

iRest is ontwikkeld door Dr. Richard Miller, een spirituele leraar, auteur, yogisch geleerde, onderzoeker en klinisch psycholoog, die traditionele yogabeoefening combineert met westerse psychologie en neurowetenschap. Het wordt beoefend en onderwezen door duizenden mensen over de hele wereld in een breed scala van omgevingen, waaronder gezondheidscentra, scholen, gemeenschapscentra, yogastudio's, penitentiaire inrichtingen en militaire ziekenhuizen.

Goed om te weten: na onderzoek met iRest in het Amerikaanse leger, hebben de Defense Centers of Excellence iRest goedgekeurd als een aanvullende en alternatieve geneeskunde die verder onderzoek rechtvaardigt voor het gebruik ervan in de behandeling van PTSS. 

Daarnaast heeft de U.S. Army Surgeon General Yoga Nidra (gebaseerd op onderzoek met iRest) opgevoerd als een basis benadering voor het aanpakken van Pijnbeheersing in de militaire zorg. iRest is effectief gebleken in wetenschappelijke studies voor aandoeningen zoals chronische pijn, slaapproblemen, depressie en angst en posttraumatische stressstoornis (PTSS).

reactie van een van de deelnemers:

Flim heeft ons 8 weken lang op de woensdagavond meegenomen op een mooie en interessante meditatieve reis. Haar enthousiasme, vitaliteit, wijsheid, openhartigheid en bijzonder fijne warme stem hebben mij op een hele aangename manier kennis laten maken met deze meditatievorm.

Het is een aanrader voor iedereen die inspiratie en verlichting kan gebruiken. Gewoon ervaren en dan leer je wat het voor je kan betekenen.

 


Als je iRest yoga nidra wil ervaren, kijk dan in onze agenda voor de data.

Ook kan je persoonlijke iRest sessies volgen.