Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Programma YTTI 200

Programma YTTI 200

De 200 uurs integrale yoga teacher training geeft je een brede en gedegen basis om yoga te onderwijzen en je eigen persoonlijke yogabeoefening te verdiepen.

Onze opleiding richt zich op yogales kunnen geven aan verschillende groepen mensen. Veel yogascholen vinden tegenwoordig dat yoga vooral wordt bepaald door de asana’s en dat ‘de rest erom heen’ wel weg kan. Yoga is meer dan alleen dat. En juist dat ‘meer’ willen wij mee geven, reeds bij de basis. Yoga, filosofie, Ayurveda en kennis over de chakra’s, allemaal in 200 uur!

Elke lesdag staat een chakra centraal waarbij de asana’s en theorie worden uitgezocht dmv visuele media, lezingen, leerboeken en ‘samen oefenen’. We beginnen de lesdag met een Sankalpa als focus op je fysieke, mentale, emotionele en spirituele transformatie voor die dag.In het praktijk gedeelte wordt geoefend met didactiek, ethiek, juiste beoefening en modificaties van de asana's.  In de benadering van de asana's komen verschillende yoga soorten aan bod, zodat de cursist een breed aanbod krijgt, waaruit hij/zij later een weloverwogen keuze kan maken.

Zie voor de indeling van de lesstof het lesrooster, wat persoonlijk wordt uitgereikt.


Wat leer je?

De studenten worden ingewijd in Yoga als integraal kennissysteem, met als belangrijke onderdelen fysieke aspecten: asana’s, anatomie en fysiologie, en filosofische aspecten: chakraleer, de sutra’s van Patanjali, en Ayurveda. Deze laatste vormt eigenlijk het fundament van de yoga en is goed toepasbaar in je dagelijks leven (life-style). Maar de belangrijkste leidraad voor je keuze is: waar ligt je hart? Wij stimuleren en begeleiden je om je eigen potentieel te ontwikkelen en je unieke stem te laten horen.

Aan het einde van de opleiding ben je niet alleen in staat om een zorgvuldig opgebouwde yogales te geven, maar een les waarin de lichamelijke en filosofische componenten in samenhang worden aangereikt, die inspirerend en genezend werkt en waarin de kiem wordt gelegd voor de spirituele ontwikkeling van ieder individu. 


Voor wie?

Deze Yoga Teacher Training 200 uurs is geschikt voor de serieuze student die graag yoga wil onderwijzen, of die verdieping zoekt van zijn eigen kennis en persoonlijke beoefening.


VOORDAT JE JE INSCHRIJFT

Als je wilt deelnemen aan deze 200 uur durende yoga teacher training, vul dan het online aanvraagformulier in (zie onderstaande link) voor de Center Open Field® YTT 200 uurs. Zodra je aanvraag is goedgekeurd via emailbericht, ga je verder met het registreren voor de Teacher Training en het betalingsplan van je keuze.

Als je vragen hebt over deze training of het aanvraagformulier, neem dan contact met ons op via info@centeropenfield.nl.

 

Lees verder bij curriculum 

inschrijving-YTT-200