Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Update for Center Open Field

Belangrijke updates over de yogalessen in Center Open Field

Namaskar trouwe cursisten en belangstellenden.

Vanaf 1 januari 2019 worden de yogalessen gegeven in een andere studio Elke Dag Yoga. We nodigen je uit om naar deze studio te gaan, waar je alle vertrouwde lessen en docenten van Center Open Field terug zal vinden, plus meer. Als onderdeel van deze verandering verkopen we geen abonnementen of leskaarten meer. Center Open Field bestaat niet meer als locatie.

Bedankt dat je deel uitmaakte van deze community zolang je lessen hebt gevolgd. Het was een eer om deel te nemen aan jouw reis om jezelf te leren kennen en een leven waar je van houdt te leven. En wanneer je zover bent om jezelf naar het volgende niveau te brengen en anderen op hun beurt te begeleiden, schrijf je dan in voor een van onze Yoga Teacher Trainingen. We zijn er altijd voor je.

Van iedereen hier op Center open Field en onze supporters over de hele wereld, wensen we je het allerbeste.

 

Vragen?

Wat betekent dat voor mijn huidige abonnement of leskaarten?

Maakt je geen zorgen, u kunt uw huidige abonnement of leskaart gebruiken totdat de credits zijn opgebruikt of verlopen zijn - er is geen haast.


Wat gebeurt er wanneer mijn maandelijkse abonnement of lessenkaart afloopt?

Wanneer je abonnement of lessenkaart verloopt, nodigen wij je uit om een van de aanbiedingen van Elke Dag Yoga aan te schaffen.


Tot einde van het jaar kun je ter oriëntatie gratis lessen volgen als je van Center Open Field komt, gewoon even melden bij binnenkomst, er is geen speciale promotiecode. 


Wat als ik een abonnement van 1 jaar wil vernieuwen of aanschaffen?

Je kunt niet langer abonnementen voor 1 jaar kopen of verlengen op Center Open Field, maar je kan daarvoor terecht bij studio Elke Dag Yoga.

 

Bedankt allemaal,

 

Het Center Open Field-team

Veelgestelde vragen


Waarom geeft Center Open Field geen reguliere yogalessen meer?

Flim gaat met Center Open Field alleen nog Yoga Teacher trainingen en Therapeutische yoga geven, waarbij we ons kunnen concentreren op het niveau waar de yoga weer naar terug gaat naareen proces van zelfstudie door jezelf, een proces van Zelfonderzoek (atma-vichara) wat in eerste instantie lijkt op een individuele aangelegenheid en Zelfrealisatie (atma-sakshatkara) van het individuele zelf en verder naar de geleidelijke integratie van de werkelijkheid voorbij het individuele zelf, wat uiteindelijk alle ervaring en het hele universum in zijn wezen omvat.

 

Wanneer sluit Center Open Field als locatie/venue?

We sluiten de studio Center Open Field aan de Wilhelminalaan halverwege december 2018. Als gevolg hiervan verkopen of vernieuwen we geen abonnementen of leskaarten meer.  Je kunt de lessen met eerder aangeschafte abonnementen en leskaarten volgen in de studio van Elke Dag Yoga totdat de credits op zijn of verlopen.

 

Wat gebeurt er met mijn openstaande credits?

Als je een abonnement van 1 jaarhebt, zijn je credits nog steeds toegankelijk voor jou op Center Open Field ook al wordt de studio medio december 2018 gesloten. Elke Dag Yoga biedt je de mogelijkheid om de credits te gebruiken totdat het abonnement verloopt.

Als je een maandelijks abonnementhebt, zijn de lessen van je keus nog steeds te volgen bij Elke Dag Yoga tot je maandelijkse abonnement verloopt. Je kan daarna een nieuw abonnement nemen bij Elke Dag Yoga.

 

Wat als het aantal openstaande credits niet klopt? 

Als in de praktijk blijkt dat het aantal credits afwijkt is de administratie van Center Open Field maatgevend. Wij helpen je met een soepele overstap naar studio Elke Dag Yoga, waarbij je natuurlijk toegang behoudt tot jouw les credits.

 

Hebben de lessen van Center Open Field dezelfde inhoud als bij Elke Dag Yoga?

De meeste lessen van Center Open Field blijven hetzelfde bij Elke Dag Yoga evenals de vertrouwde docenten. 

Nog Vragen?

Neem contact met ons op tot 31 december 2018 daarna met Elke Dag Yoga – Ruud Boone.