Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
© 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

Yoga - de nieuwe weg

Ik nodig je graag uit om dit pad met mij te gaan, op retraites of tijdens workshops en de Yoga Teacher Trainingen

We hebben onze yogalessen, die we al zolang hebben gegeven, los gemaakt van Center Open Field en Flim’s Yoga. Bij ons kan je daarom geen reguliere yoga lessen meer volgen. Maar het matje blijft!

Onze reguliere lessen zijn overgedragen aan yoga studio Elke Dag Yoga waar je dus je regelmatige lessen kan volgen.

In de dertig jaar dat ik yoga geef waren, om de Yoga breder bekend te maken, vooral de oefeningen -asanas – een gemakkelijke entree voor iedereen. Nu is voor mij -Flim- de tijd gekomen, om verder te gaan dan de mainstream focus op de fysieke kant van yoga. Immers, naarmate we vorderen in onze Sadhana, (onze spirituele practice) moeten we onze aandacht gelijkmatiger verdelen over lichaam, geest en Atman - ziel. 

Het gaat dus om zelfkennis. En dat is weer alleen mogelijk als we lichaam, geest, adem, zintuigen en ziel in goede conditie houden door middel van de asana’s en pranayama samen met de voorgeschreven disciplines van Yama en Niyama (Patanjali). Deze verdieping bieden we in de Yoga Teacher Trainingen, workshops en retraites. 

We hebben gemerkt dat vele teachers behoefte hebben aan deze verdere individuele scholing. De gangbare opleidingen bieden hiervoor vaak geen ruimte in hun curriculum. Onze nieuwe weg is eigenlijk een nieuwe bewustzijnstoestand, een opfrisser van wat toch altijd al de bedoeling was.

Welkom!