Wilhelminalaan 18-b
2405ED Alphen aan den Rijn
(+31) 0172 - 41 76 27
info@centeropenfield.nl

IBAN: NL54 INGB 0007763607
BTW: NL8553.20.084 B01
KvK: 63624427
┬ę 2017 Center Open Field
0
0

MyCenter

Niet ingelogd
 
en | nl

YTTI 200

Yoga Teacher is het mooiste beroep wat er is

Je leert hoe Yoga in je werkt

Je verandert erdoor of je wil of niet

Je ontdekt je oneindige mogelijkheden

Door les te geven intensiveer je dat proces bij jezelf en bij anderen.


Er is niets wat geen yoga is. Yoga betekent eenheid. Alles is inclusief. Er is maar één energie. Yoga is geen religie of geloof, of verhaal, het is realiteit; “Yoga must be known through yoga. Yoga grows thru Yoga.” Daarom zijn boeken zonder begeleide ervaring niet genoeg. Daarom is er in de wereld  behoefte aan goede yoga teachers.

 

Doel

Onze Yoga Teacher Training onderscheidt zich door klassieke yoga weer in zijn zuivere vorm terug te brengen en leraren te trainen die deze krachtige ervaringswetenschap kunnen overdragen.

Het is een breed georiënteerde, integrale opleiding met verschillende yoga-stijlen en filosofische benaderingen. In deze tijd met toegang tot een immens grote internetbibliotheek, is het goed om behalve meer te weten van de verschillende stijlen, deze ook aan den lijve te ervaren. Dat geldt zowel voor aspirant teachers als voor mensen die kiezen voor hun eigen groei en ontwikkeling. Deze opleiding biedt een solide basis om yoga te leren, te onderwijzen en de eigen persoonlijke beoefening te verdiepen. Cruciaal is dat je je sadhana – het leerling zijn - met passie en betekenisvol doet.


Wat leer je

De studenten worden ingewijd in Yoga als integraal kennissysteem, met als belangrijke onderdelen fysieke aspecten: asana’s, anatomie en fysiologie, en filosofische aspecten:  chakraleer, de sutra’s van Patanjali, en Ayurveda. Deze laatste vormt eigenlijk het fundament van de yoga en is goed toepasbaar in je dagelijks leven (life-style). Maar de belangrijkste leidraad voor je keuze is: waar ligt je hart? Wij stimuleren en begeleiden je om je eigen potentieel te ontwikkelen en je unieke stem te laten horen.

Aan het einde van de opleiding ben je niet alleen in staat om een zorgvuldig opgebouwde yogales te geven, maar een les waarin de lichamelijke en filosofische componenten in samenhang worden aangereikt, die inspirerend en genezend werkt en waarin de kiem wordt gelegd voor de spirituele ontwikkeling van ieder individu. 


Voor wie?

Deze Yoga Teacher Training 200 uurs is geschikt voor de serieuze student die graag yoga wil onderwijzen, of die verdieping zoekt van zijn eigen kennis en persoonlijke beoefening.

 

Je yoga carrière

Na gunstige afronding van de 200 uurs opleiding krijgen de nieuwe teachers de gelegenheid om in onze yogastudio lessen te geven en worden soms zelfs uitgenodigd als gastdocent bij de 200 uurs basis teacher training; een mooi begin van je portfolio.
Schrijf je in voor YTTI 200